Grubblerier

Okej, jag ska vara ärlig, jag tappade fokus! Jag blev distraherad. Men jag har bestämt mig, jag ska inte bli vad jag en gång var jag ska fortsätta vara som jag är nu, gärna lite mindre. Därför tar jag mig samman ännu en gång. Imorgon är det första september, det känns som en bra dag för en ny start, en chans att lägga bort allt som varit. Jag ska börja göra saker för mig själv istället för andra.  Jag tänker sätta mig själv först! Jag hoppas verkligen inte att det kommer uppfattas som egoistiskt eller t.o.m. narcissistisk för det är verkligen inte något jag eftersträvar. Jag vill bara må bra psykiskt och fysiskt för jag orkar verkligen inte med all skenhelighet jag känt av. Jag uppskattar inte mig själv, minsta kommentar får mig att grubbla.
Jag vet att jag inte ser ut som jag tror att jag ser ut, men samtidigt ser jag inte ut som jag vill se ut. Jag är helt enkelt inte nöjd med vad jag ser i spegeln utseendemässigt. Min personlighet däremot har jag inget emot, jag har heller inga problem med självförtroendet för jag vet att jag klarar saker. Det är helt enkelt i självkänslan jag brister, men även solen har sina fläckar.

Därför tänker jag ta mig samman imorgon, väga och mäta mig samt försöka kurera bort den hemska förkylning (förmodar att det inte är gris-sjukan) som jag dragit på mig från kryssningen.  F.ö. kryssningen är ett kapitel för sig. Har kommit till insikt varför jag inte gör vissa saker, samtidigt som det på något sätt var helt acceptabelt med lite uppskattning ..

Grubblerier helt enkelt, de tar över mig och gör att min sömn blir störd, "inte helt okej" säger jag, det har blivit min stående kommentar under sommaren. Det suger helt enkelt purjo!


Fullt ös...

Har mått ganska dåligt ett tag, antagligen beror det på att jag ätit dåligt och sovit för lite. Jag har kännt mig deprimerad som att inget någonsin kommer att bli bra.
Men nu idag känns det lite bättre, jag hade inskrivning igår för litteraturvetenskap II och jag är inne på min tredje dag med nyttigare matvanor och sovtider, börjar så smått känna mig lite utvilad, fortfarande ganska trött och seg men det känns ändå bättre. Nu blir det ingen alkohol förens på kryssningen nästa vecka och efter det ska jag försöka ta det lite lungt fokusera på skolan och mina vardagsrutiner.  Jag ska bry mig om mig själv!  Som många av mina vänner säger "Du är fullt ös medvetslös i allt du gör", jag vet att jag går in helhjärtat i det mesta jag gör men det är för att jag bryr mig och vill vara engagerad.

Nej åter till kurslitteratur letandet (något jag faktiskt inte gör riktigt helhjärtat!)

Ingen återvändo.

Idag har jag tagit mig samman, nu ska jag sätta igång med rätt mat och motion. Vägde mig imorse, vikten stannade på 88,6 kg, inte så farligt tycker jag själv. Gått upp något kilo, trodde det skulle vara mer då jag inte alls ätit som jag borde under hela sommaren.  Men kanske finns tänket där i bakhuvudet ändå.

Göteborg var förövrigt jättebra!

Snart kryssning!


Allt

Jag har var lite frånvarande, ja jag ska väl vara ärlig, väldigt frånvarande!  Jobbet och allt annat som hänt har tagit upp min tid och fokus har inte alls legat på att leva ett hälsosamt liv utifrån perspektivet kost och motion. Jag har istället lagt all min tid på att försöka njuta av det jag har, av vänner, god mat och sommaren!  Men jag tror faktiskt att det börjar bli dags att slå ett slag för det där hälsosamma livet igen, det börjar trots allt bli höst och jag trivs med rutiner. Några dagar har jag i och för sig kvar på sommaren och de dagarna tänker jag njuta av till fullo, det blir: 
        
       ♥ Vin och mys på Es balkong i goda vänners lag
       ♥ Femkamp med S på Gröna Lund
       ♥ Troligtvis en eller annan pubkväll till
       ♥ En kortare tur ner till Göteborg med besök på bland annat Liseberg även det med många trevliga vänner. 
       ♥ Kryssning och avslutningsfest med jobbet blir det nog om tiden finns. 

Har inskrivning den 18:e och en del lär hinnas med innan dess och en del kommer bli gjort efter, men efter den 18:e är det jag som tar tag i kost och motion igen för 75kg är inte ett ouppnåligt mål!
  

RSS 2.0