nostalgisk

Ett stort moln förstörde precis den lilla sol som var, myggorna är här kan de inte bara försvinna? Det surrande ljudet förstör alla min tentaentusiasm, som om jag ens hade någon, vem försöker jag lura?
Borde egentlige skriva klart första frågan idag så jag slipper slita så mycket nästa vecka då jag har massa annat som jag borde prioritera, typ klippa mig, packa,städa, rensa garderoben, köpa allt det där som behövs till resan speciellt boken Blonde som jag blivit tipsad om flera gånger om av J. Jag ska nog köpa den och ha med mig den på flyget ner till Italien jag borde ju faktiskt ha hunnit läsa klart Fallen tills dess.

Första helgen som enhetsansvarig blir det nu den 30-31 så igår var min sista dag som rastis, känns faktiskt lite nervöst att få mer ansvar, är jag att lita på?
Det är den 29:e maj idag, exakt ett år sen jag tog studenten, det känns lite underligt, vad har jag egentligen hunnit med sen dess? Ganska mycket faktiskt, haft 5 olika arbetsgivare, läst 60hp på universitetet, blivit många vänner rikare och pengar fattigare samt gjort en hel del underliga grejer och en del ganska normala också.




 


Mr. Vain

Tentaflykt, med stort T! Stryka kanske, eller tvätta eller varför inte diska? Äsch ansiktsboken kanske räcker?
Kändis på intranätet.

Vardagsspänning - rånat Swedbank kontor i Tumba ger samhället något att prata om, dock missade jag det hela. 
                                 - En buss körde in i en glasskiosk vid åhléns, intressant undra om han var påverkad?

Plugg,nya brillor, jobb, körning!

up date, up to date?

Är värdelös på att uppdatera.
Har fått en ny tjänst på tivolit, enhetsansvarig, innebär 10 kronor mer i lön och en helvetes massa ansvar. Men det är spännande.
Det här med kilon, hekton och gram ligger för närvarande på is, känns omotiverat och galet konstigt, jag börjar ju nästan bli nöjd, men bara nästan. Man kanske skulle ta tag i det endå, kanske när jag ätit upp glassen?

Sista tentan är under uppbyggnad, ett C på den senaste önskar mig ett C på den sista också. Känns lagom ambitiöst.
Halkbanan är avklarad och i fyllan och villan förstörde jag mina glasögon,  tur att nya är på väg även om jag lyckades laga de andra.

Jag tror att det är några som vet något som inte jag vet, jag känner mig en gnutta lurad, dragen vid näsan möjligtvis. Har ni slagit vad eller?

Italien nästa!


It takes a fool to remain sane

♣    Toa- TP
♣    Böcker i köksskåpen
♣    Matta vävd av tidningspapper

enhetligt

Jag ska på intervju för en annan tjänst på jobbet, spännande!

Pop Dakar

Var och kollade in Pop Dakars hemsida, många bra band. Måste verkligen gå speciellt när det är gratis!

30 maj är det och jobbar då ska jag gå endå!

Eureka!

Jag borde egentligen skriva något intressant, men livet rullar bara på. Sedan i torsdags har jag jobbat, tiden hemma har jag spenderat på att sova och äta frukost för att sedan åka och jobba igen, var hemma före tolv en kväll, resten har varit efter. Men jag ska inte klaga halva nöjet med att jobba är gästerna och den andra är dom jag jobbar med!

Veckans to do lyder:
- Köpa nya jeans
- Läsa allt för skolan
- Stallet
- Körlektion
- Jobba!
- L fyller 20år och det ska firas

RSS 2.0